06 de juliol, 2006

San Gil tendeix a la demència...
Em sap greu qualificar de possible dement a la líder del PP Basc, María San Gil... Però fixeu-vos en les seves declaracions sobre la reunió d'aquest matí, entre el PSE i Batasuna, ha dit que li recordava a la de Franco i Hitler a Hendaia! En resum, "Una foto de rendició"!
Quin contrasentit! El PP al Parlament Europeu s'ha negat a condemnar el cop d'estat contra la II república espanyola i per afegitó.. Aquesta dona ha menyspreat ser entrevistada per na Mònica Terribas, ara mateix en merescudes vacances, per estar “contaminada” en haver entrevistat a Arnaldo Otegi... O, un altre fita, que es negui a reunir-se amb amb Patxi López per la mateixa raó!
Per tant no resulta gens ni mica estrany que San Gil hagi anunciat que portarà a la justícia al PSE per la reunió d'aquest matí... Estranyament, és veu que ahir no va veure ni escoltar al jutge Garzón autoritzant la reunió! Hem d'afegir-hi sordesa i ceguesa?
Sense comptar que actituds d'aquesta mena, autoritzades per Mariano Rajoy, no fan més que indicar un grau d'intolerància cap a l'altra que afegeix més llenya al foc al totalitarisme cada vegada més evident del PP (i d'alguns alts jerarques esclesiàstics)...
No fa falta més que escoltar a Mayor Oreja amenaçant de la desmembració d'Espanya (sense condemnar el franquisme), a Monsenyor Róuco i al Primat de Toledo sobre la unitat "sagrada" de la "seva" Espanya o a Acebes fent la cort en declaracions a Aznar...
Ricard Monistrol