16 de març, 2006

Atacs preventivament irracionals
Sant tornem-hi, George W. Bush ja ha decidit que l'atac preventiu és la millor eina de democratització... A més, per si no cabia dubte sobre l'origen diví de la seves genialitats ja ha decidit qui més entra a la llista negra de països susceptibles de rebre atacs en nom de Déu a part d'Iran i Corea del Nord, Síria, Cuba (un clàssic), Bielorússia, Zimbabwe i Myanmar (antiga Birmània).
Encara que per si de cas Rússia i Xina ja han rebut crítiques més pujades de to que del costum. Suposo que per culpa de la política obstruccionista als seus designis dins el Consell Permanent de Seguretat de les Nacions Unides.
No obstant, segueix preocupant molt el caire que està agafant l'assumpte d'Iran. EUA els fa responsables de totes les morts de soldats americans a Iraq i l'acusa de ser el Banc Central del Terrorisme mundial...
En canvi no diuen massa de com a Iraq els soldats d'EUA van realitzar una matança d'onze civils (cinc dones, quatre nens i dos homes) que prèviament havia fet entrar dins una habitació del seu propi habitatge.
Quin nom pot rebre aquest vil i covard crim de guerra? Lluita contra el terrorisme?
Ricard Monistrol