09 de maig, 2006

Incongruències en el PP?
A veure, que s'aclareixin d'una vegada els Zaplana, Acebes i companyia en posar en dubte les brutals evidències que l'atemptat del 11-M fos de caire extremista islàmic...
Perquè ho dic? Doncs, aquest mateix dilluns, José Maria Aznar, el cavaller de la trista i fosca figura i, a més, president d'honor del PP, de la FAES i membre vitalici del Consell d'Estat espanyol ha reconegut, per fi!, que l'atemptat del 11-M a Madrid i els de Bali, Estambul; Casablanca, Londres... formen part d'una “ofensiva en tota regla a fi d'imposar la seva tirania opressiva”.
Sembla que rectificar és de savis, i en aquest cas, potser Aznar ara ho és una mica més en qüestions d'Al-Qaeda. Penseu que era el més fervent defensor en afirmar que mancava una nova línia de recerca en saber la veritable autoria del 11-M.
Llàstima, ara al PP què faran? A dia d'avui (dimarts) els coreligionaris estan massa concentrats en l'Estatut català i andalús, l'exigència de diverses dimissions al govern de Zapatero, les crítiques per no tenir a Bush com amic íntim (quina basarda!), la poca confiança (o potser la por?) del cessament de foc d'ETA, l'exigència que Otegi sigui callat i tancat a la presó per sempre... O, ja en pla més apocalíptic, el trencament d'Espanya en diverses illes i una mena de diluvi universal, circumscrit a l'estat espanyol, que esborrarà el seu nom, on sigui que estigui escrit...
Una cosa "bona" que tenen molts partits, per no dir quasi tots, és la resistència a acceptar que han comés errors... Però, en el PP s'arriba al paroxisme... Tots estan en contra d'ells, mai han fet o dit res que hagin de rectificar o reconèixer que han fet malament, i si convé, són els majors defensors dels drets individuals enfront una societat dirigida que vulgui imposar la redistribució de la riquesa i “imposar” la igualtat d'oportunitats (paraules de Rajoy sobre l'estatut en la entrevista amb Na Mònica Terribas).
Al cap i la fi són de dretes, no de caire europeu, però si molt “espanyoles”!
Tot pel poder! Sobretot, tot pel poder!
Ricard Monistrol