26 d’abril, 2006

Quatre milions de signatures?
Ahir en un acte presumptuosament mediàtic el senyor Rajoy presentava tot cofoi davant dels centenars de caixes les “seves” signatures en contra de l'estatut (encara que ho dissimuli tot dient que és un referèndum...).
Segons les seves pròpies declaracions no té cap mena de catalanofòbia ni res en contra de Catalunya... Encara que també podríem fer record d'un cruel i estúpid membre del govern feixista de Franco que deia que li encantaria una Catalunya... sense catalans!
A veure! Pot dir sincerament el PP que anar en contra l'estatut tot fent una campanya que afirma l'Estatut permetrà la poligàmia, la insolidaritat, l'eutanàsia activa, la intervenció de la Generalitat en els àmbits privats de les persones, el laïcisme actiu en contra la moral cristiana (representada per la “santa i mare església”). Tenint en compte que una immensa majoria del Parlament català va votar-hi a favor?
Per si fora poc, el senyor Cuevas de la patronal espanyola es permet el luxe d'insultar a les empreses catalanes o el propi CGPJ no para de fer informes en contra de l'estatut, sense que ningú els ho demani...
Si continuem amb el raonament, qualsevol ciutadà espanyol creurà que els parlamentaris sent representants de la voluntat del poble català, la porten a terme. Si a més afegim que certs bisbes catalans també promouen la ignorància supina sobre l'estatut, tot refermant que es permetrà l'eutanàsia activa...
En definitiva, potser Rajoy no promou l'odi entre comunitats... Però hi posa les llavors i, com qui no vol la cosa, va regant-les i adobant-les.
Visca el poc seny de la dreta espanyola! Deixeu que creixi l'odi! Perquè desprès s'estranyin que cada dia hi han més catalans emprenyats amb ells!
I, de passada, molts ciutadans restaran emprenyats amb els catalans (boicots a productes catalans i ....)
Ricard Monistrol