27 de març, 2006

Què passa a ERC?
A veure, intentem posar-nos seriosos... Falta de comunicació? Desgavell en voler cobrar una part del sou a persones que no són càrrecs de confiança del partit? No voler reconèixer errors? O simplement una campanya de desprestigi?
No sé que respondre. Però, el que si és veritat és que si demostra que les acusacions són reals, els comité de direcció d'ERC hauria de comprovar de qui ha estat l'error, depurar responsabilitats, si s'escau, i demanar excuses a qui s'hagi vist “afectat” per la famosa carta sense ser càrrecs de confiança.
He tornat a esmenar la categoria de càrrecs de confiança per una simple raó, en tot cas, si que es podria demanar una part del sou a aquells en raó de ser responsables polítics del projecte d'ERC en alguna de les conselleries que tenen al seu càrrec (és a dir, l'escalafó immediatament superior a la màxima categoria de funcionariat). Però, mai a aquelles persones que inclòs sent militants (ja paguen la seva quota al partit) no tinguin càrrecs anomenats directament per ERC (càrrecs polítics).
Tanmateix, ERC hauria d'aprendre tècniques de comunicació de crisi. On la màxima és: sempre transparència!
Ricard Monistrol