13 de març, 2006

Encara amb l' 11-M?
Fixeu-vos... Sembla talment que el diari “El Mundo” i el PP s'han posat d'acord per fer veure fantasmes sobre l'atemptat tant dolorós del 11 de març de 2004. Per un cantó, Mariano Rajoy i els seu inefable antic ministre d'interior (Acebes) “encara” volen saber qui és el responsable de l'atemptat i el diari ja esmentat fa de portaveu de qualsevol petit detallet de l'instrucció del judici...
Com avui, on en exclusiva (que estrany!) expliquen que un inspector encarregat de custodiar els objectes trobats al lloc de l'atemptat no ha pogut o volgut confirmar la presència de la motxilla amb explosius i el mòbil intacte dins el llistat.
Doncs, ja la tenim muntada. Mariano Rajoy ja ha insinuat que la instrucció amb més de 80.000 folis, el suïcidi de diversos fonamentalistes i possibles autors o la mort del GEO podrien no ser res i per tant anular-se tot el procés.
Ejem... Sembla que ara ja és definitiu... Quan diuen que s'hauria de saber quins són els “responsables” pensen directament en ETA. No és res personal, em suposo, però d'aquesta forma podrien desligitimar de forma més que evident el mandat parlamentari de formar govern del President Zapatero.
Irresponsabilitat, mala jeia, irracionalitat... La veritat és que el PP més que perdre el nord amb Catalunya, Euskadi, el matrimoni homosexual... Ara ja ha perdut els papers i les credencials de possible partit de govern. Doncs quan li interessa posa a l'Audiència Nacional contra el govern espanyol o acusa de negligents a la pròpia judicatura, per no dir que semblen insinuar coses pitjors dels propis cossos de seguretat del Ministeri espanyol d'Interior.
Quina mena d'escenari apocalíptic vol el PP?
Ricard Monistrol